DGASTRONOMIA

** VI ( I ), BÀSIC

Comencem pel principi

Proposem un temari per introduir-nos al tast de vins

Explicarem les bases de la

  • Viticultura: el treball de la vinya
  • Vinificació: la transformació del raïm en vi; tipus de vins
  • Criança: la màgia de la transformació final del vi
  • El Tast: les fases i el lèxic

En definitiva, aportarem els coneixements bàsics per fer el tast de vins comprensible a tothom

Amb un únic objectiu: gaudir més del vi que tindrem davant a cada ocasió

Facilitarem material escrit amb el temari i informació dels vins tastats

Documentació addicional: annexes amb el lèxic, els aromes, colors, descriptors  i vocabulari

Lloc: als nostres locals o a casa seva

Durada: aquest curset pot ser de 1 sessió de 3 hores o es pot ampliar a 3 sessions de 2 hores cadascuna

Possibilitat de fer aquest curset en un restaurant acabant amb un sopar harmonitzat pels vins tastats

Salut!

Anuncios