DGASTRONOMIA

**VI (II), AVANÇAT

Aprofundirem en els coneixements del curs “Bàsic de Tast”

Aquest està dissenyat en 4 passos, de manera que es pot realitzar tot sencer o simplement un dels passos a la seva elecció

Aquests cursets es poden portar a terme en els nostres locals, a casa seva o tenim l’opció d’anar a 4 restaurants diferents ( un per cada dia de curs ) amb els que tenim acords per acabar cada sessió amb un sopar d’harmonització dels vins tastats

  • Dia 1: tast avançat ( restaurant de “tapeo”)
  • Dia 2: vins joves ( cuina “de mercat” )
  • Dia 3: vins de criança ( cuina “tradicional” )
  • Dia 4: vins de “terroir” ( cuina “d’autor” )

A cada un dels passos:

  • Aprofundirem en cada classe de vi
  • Coneixerem les característiques particulars de cadascun d’ells

recol·lecció i tractament del raïm vinificació;       característiques organolèptiques;                   conservació;           temperatures de servei;          maridatges/harmonies      ……

Els grups han de ser de mínim 10 persones i fins a 18

Les dates són sempre amb reserva prèvia

Anuncios